CUM PLATESC?

Nutrieve.ro a fost conceput astfel încât tu să poți cumpăra rapid orice produs de care ai nevoie. Te rugăm citește rândurile de mai jos pentru a afla cum poți plăti. Ghidul te va îndruma pas cu pas.

Îți mulțumim!

1. MODALITATI DE PLATA

Nutrieve.ro îți pune la dispoziție două modalități de plată: plata ramburs, sau plata online cu cardul.

2. PLATA RAMBURS

Plata ramburs (sau numerar la livrare) se face de către tine în momentul în care curierul îți aduce comanda plasată pe site-ul nostru. În cazul în care nu ești acasă în momentul livrării, poți apela la o persoană de încredere care să îți preia coletul și să achite contravaloarea acestuia.

3. PLATA ONLINE CU CARDUL

Plata online cu cardul tău o poți efectua în condiții de maximă siguranță prin procesatorul de plăți online MobilPay. Cardurile acceptate la plată sunt VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD și MAESTRO. În momentul în care selectezi această modalitate de plată, la apăsarea butonului Finalizează comanda vei fi redirecționat către o pagină securizată a procesatorului de plăți, unde va trebui să introduci datele cardului tău. Pentru că datele tale personale sunt confidențiale, acestea sunt criptate și nu vor fi procesate de către Nutrieve.ro, ci doar de către banca emitentă a cardului.