Nutrieve - Despre Noi

Experiența ne-a învățat, de-a lungul anilor, că pentru stilul de viață echilibrat și sănătos pe care îl dorim pentru tine, noi trebuie să tratăm cu responsabilitate și grijă fiecare nevoie de-a ta. Astfel, din dorința de a avea grijă de sănătatea și starea ta de bine, Nutrieve.ro îți pune la dispoziție o gamă largă de produse naturiste și organice. Produsele pe care le găsești pe site provin de la producători români sau distribuitori autorizați, aceștia certificând calitatea și sustenabilitatea ingredientelor prin buletine de analize.

În acest sens, pentru a veni în ajutorul tău, îți oferim cele mai bune produse, la prețuri accesibile. Întotdeauna punem accent pe calitatea fiecărui produs pe care îl punem la dispoziția ta, pentru ca tu să ai parte de cele mai sănătoase ingrediente.

Scopul Nostru

Un stil de viață echilibrat reprezintă un mod eficient de menținere a stării noastre de sănătate și de reducere a riscurilor îmbolnăvirii, iar acest lucru se obține în primul rând printr-o alimentație sănătoasă și bogată în nutrienți. Alimentație sănătoasă înseamnă, în primul rând, echilibru între alimentele consumate la fiecare masă, dar și diversitate a acestora. Această alegere, întărită de grija pentru corpul nostru, prin utilizarea cosmeticelor naturale, ne poate ajuta să ajungem la acea ”stare de bine”.

Noi facem o selecție a produselor afișate pe Nutrieve.ro, astfel că vei putea găsi câte un produs pentru fiecare nevoie de-a ta: de la suplimente alimentare organice, produse cosmetice naturale, până la detergenți bio.

Ești bio, rămâi bio! – este îndemnul nostru pentru tine.

Viziunea Nutrieve

Viziunea noastră este ca produsele comercializate de noi să fie prima alegere pentru tine. Dacă ești aici, știm că ești preocupat de sănătatea și de starea ta de bine, așa că noi lucrăm permanent pentru ca nevoile tale să fie satisfăcute. Căutăm neîncetat produse pentru tine și le punem la dispoziția ta imediat ce îndeplinesc criteriile noastre: să fie sustenabile, naturale și să aducă un aport la nivelul calității vieții tale.

Date de contact ale magazinului:

            Email: office@nutrieve.ro

            Telefon: 0752 857 858

            Adresă: Str. Ghioceilor, nr. 16G, Corbeanca, județul Ilfov

De ce produsele noastre sunt alese de peste 2000 de persoane in fiecare luna?

shipped
LIVRARE RAPIDA

Facem tot posibilul ca produsele comandate sa ajunga in cel mai scurt timp posibil la tine.

certificate
CERTIFICARE ECOLOGICA

Calitatea si sustenabilitatea produselor sunt certificate prin buletine de analize.

medal
CALITATE GARANTATA

Întotdeauna punem accent pe calitatea fiecărui produs pe care îl punem la dispoziția ta, pentru ca tu să ai parte de cele mai sănătoase ingrediente.

shopping-online
PROMOTII SI OFERTE

Iti punem la dispozitie o gama larga de produse naturiste si organice, la cele mai bune preturi. Constant te poti bucura de promotii pentru tine si familia ta.