INTREBARI FRECVENTE

Cele mai frecvente intrebari primite din partea clientilor referitor la mai multe aspecte. Daca intrebarea dvs. nu se regaseste in acestea va rugam sa ne adresati o intrebare folosind butonul de mai jos.

PUNE O INTREBARE

  INFORMATII CONTACT

  Aveti intrebari ce nu se regasesc in website? Trimiteti un mesaj folosind formularul si revenim in cel mai scurt timp.

  Adresa

  Str. Bucurestilor nr.17

  Sector 5 Romania

  Telefon

  0744 444 444

  0755 555 555

  Email

  office@nutrieve.ro

  PRODUSE

  Este adevărat că o dietă sănătoasă și echilibrată asigură aproape toate vitaminele și mineralele pe care le are un om. Dar unii oameni au o nevoie crescută de anumite micronutrienți în situații speciale de viață. Acestea includ atleții, persoanele în creștere sau femeile însărcinate, dar și persoanele care nu vor să mănânce anumite alimente (cum ar fi vegetarienii) sau nu au voie să mănânce din cauza intoleranței. Pentru ei, este foarte dificil de a furniza suficientă hrană numai prin dieta zilnică. Femeile gravide, de exemplu, au nevoie de mai mult acid folic și de acidul gras omega-3 DHA – aceste cantități pot fi greu sau deloc absorbite cu o dietă mixtă. Vegetarienii au dificultăți în a-și satisface nevoile de vitamina B12. Persoanele cu intoleranță la lactoză iau prea puțin calciu.

  MAGAZIN ONLINE

  Securitatea și intimitatea sunt la fel de importante pentru noi ca și pentru tine. Acordăm o mare importanță acestui lucru și poți avea încredere că datele tale sunt în siguranță și accesibile oricând. Atunci când colectăm și folosim date cu caracter personal, respectăm cu strictețe prevederile legale și nu le vom transmite niciodată terților. Pentru mai multe informații, consultați Politica noastră de confidențialitate.

  Pentru a căuta un produs, te rugăm sa folosești modulul de căutare existent în partea de sus a site-ului. Introdu informațiile căutate, iar daca acestea se regăsesc pe site, ți se va afișa o listă a rezultatelor compatibile.

  În cazul în care dorești să modifici o comandă, te rugăm să ne contactezi. Te rugaă sa precizezi și ID-ul comenzii, pe care îl poți regăsi în secțiunea Istoric comenzi.

  PLATI SI LIVRARE

  Da, orice comandă plasată pe Nutrieve.ro se poate plăti atât prin ramburs, cât și online cu cardul.

  În general, produsele se livrează în 24-48 de ore în cazul comenzilor procesate în cursul săptămânii, până la ora 15:00. Comenzile plasate în weekend se procesează în prima zi lucrătoare a săptămânii.

  Coletele se livrează doar prin intermediul serviciilor de curierat, la adresa menționată în comandă.